Най-големият жилищен кораб The World ще акостира на бургаското пристанище през

...
Най-големият жилищен кораб The World ще акостира на бургаското пристанище през
Коментари Харесай

Най-големият жилищен кораб в света ще акостира в Бургас

Най-големият жилищен кораб  „ The World ” ще дебаркира на бургаското пристанище през 2021 година Плановете на фамилиите, които го населяват, са да дойдат у нас на 16 май а престоят им тук да продължи три дни. 

Корабът служи като жилищна общественост и е благосъстоятелност на жителите му. Собственици са относително дребната група от доста богати пасажери от над 40 страни. Някои от тях предпочитат да живеят на борда непрекъснато, други го посещават от време на време през годината или пък отдават чартърен жилищата и студиата. Средно сред 150-200 пасажери и техните посетители населяват кораба, а за тях се грижи личен състав от 280 души.

 Кораб

Жителите на кораба възнамеряват маршрутите на круизите взаимно с капитана и вземат решение кои дестинации да посетят. „ The World ” плава под знамето на Бахамските острови и има брутен тонаж 43,188 тона. Той е дълъг 196,35 метра, необятен 29,8 метра и развива оптималната скорост от 18,5 възела.

Оператор на частния първокласен круизен транспортен съд е „ ResidenSea ”. Компанията има политиката да не разкрива кои са купувачите на жилищата, а всички корабни студиа и жилища с 3 спални са продадени. Но постоянно има късмет някой притежател да реши да продаде, и в случай че си мечтаете да станете притежател на жилище в „ The World, би трябвало да знаете, че таксите за мореплаване (в взаимозависимост от имота) стартират от 60 000 до 300 000 щатски $ годишно.

За август 2021 година в Бургас е декларирано посещаване и на първокласния лайнер „ Symphony ” на компанията „ Cristall Cruises ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР